Åbningstider:

Mandag - søndag: 10.00 - 22.00 (nogle gange længere)

Ideen

Vores koncept er vokset ud af et ønske om at kunne sidde med venner og nyde København på den bedst mulige måde. Vi ønskede at være omgivet af vand, frodigt grønt, med havbrisen i luften og low beat funky grooves i baggrunden. Vi ønsker, at alle facetter af din Green Island-oplevelse skal være af højeste kvalitet og vigtigst af alt "hyggeligt"!

Mærk de vuggende bølger

Du svæver på bølgerne, og du kan mærke bølgerne vugge gulvet under dig.

Lækre cocktails

Vi serverer et bredt udvalg af beroligende drikkevarer - cocktails med et twist, alkoholfrie lemonader og kolde øl - til at køle af i solen.

Mad serveret med kærlighed

Vi serverer smagfulde pizzaer og grillede sandwich lavet af råvarer af høj kvalitet.

Menuen

Den høje kvalitet af mad er en kerneværdi i Green Island-konceptet.
Den træfyrede ovn og den naturlige autentiske smag, den giver, ikke mindst
når det gælder pizzaerne, er nu et varemærke for Green Island.
Vi serverer også sandwich, salater og tapas. Drikkevarerne er blandt andet,
cocktails, øl, kaffe og hjemmelavet limonade.

Tilføjelser

Vi har stor succes med vores sail-thru-koncept - et spin off af drive-through-konceptet - men til både, og Green Rafts, som er tømmerflåder med plads til 12 personer. De er bygget i samme stil som Green Island og drives af vores forretningspartner CPH Raft. En anden populær aktivitet på Green Island er den grønne kajak, som kan lejes gratis af vores kunder, som så samler skrald op, mens de sejler gennem kanalerne. Vores kunder har allerede fjernet tonsvis af affald fra havnen!

Begivenheder og kultur

'Fællesskab' er et nøgleord i historiefortællingen på Green Island. Det ligger i vores DNA, at alle er velkomne på Green Island, og at man kan samles om forskellige arrangementer og events, uanset baggrund og alder. Flere gange om ugen arrangerer vi koncerter, og hver af dem giver deres egen stemning til øen den dag. Meget dygtige livebands i forskellige genrer, DJ's, der sætter gang i dansegulvet, Jam-days med en mere loungeagtig stemning og mange andre kunstnere besøger Den Grønne Ø i løbet af sæsonen. Vi har også arbejdet med live-art udstillinger, hvor vores kunder kan følge en kunstners kreative proces. Det gør Den Grønne Ø til et ideelt sted for firmafester og bryllupsreceptioner.

Afspil video
Afspil video
Afspil video